Nummer één in oogzorg en mode

Uw ogen zijn een kostbaar bezit waar u niet zorgvuldig genoeg mee om kunt gaan. Wij begrijpen dat, daarom gaan we alleen voor de beste kwaliteit en persoonlijke service.

Bij onze gediplomeerde opticiens, contactlens-specialisten en optometristen is de zorg voor uw ogen in vertrouwde handen. Onze collectie brillen en zonnebrillen is zeer uitgebreid en altijd volgens de laatste fashion-trends.

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Over Hofland Optiek

Hofland Optiek is al meer dan vijfenvijftig jaar een begrip in de regio Oost Nederland, als het gaat om brillen en contactlenzen. Met vestigingen in Borne, Denekamp, Eibergen, Emmen, Enschede, Losser, Nijmegen en Oldenzaal is Hofland Optiek één van de grootste opticiens in Oost Nederland. Met maar liefst acht optometristen en vijftien contactlensspecialisten is een perfecte zorg voor uw ogen gegarandeerd. Maar ook voor de laatste fashion-trends bent u bij Hofland Optiek aan het juiste adres!

Ook voor horen kunt u bij ons terecht in onze vestiging Oldenzaal. Onze audicien Maarten Tip staat voor u klaar en kan u het juiste advies geven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief