Brillen

hero image
Brillen

Ontdek onze grote collectie trendy brillen. De perfecte bril voor elk budget!

Een bril is een onmisbaar hulpmiddel èn een modeaccessoire. Daarom zorgen we dat u goed ziet, maar ook dat u er goed uitziet. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen houden de conditie van uw ogen nauwkeurig in beeld en zorgen dat u beschikt over de juiste glazen. Daarnaast volgen we de trends op modegebied op de voet en vindt u in onze winkels altijd de laatste collecties van alle topmerken. Op basis van uw smaak en ons advies vindt u altijd het perfecte montuur!

Maak hier uw afspraak voor een oogmeting bij uw vestiging in de buurt.

Online afspraak maken

Brillen voor kinderen

Speciaal voor onze jongste klanten (t/m 12 jaar) hebben we de Hofland Junior Club opgericht. Wij weten als geen ander waar een goede kinderbril aan moet voldoen en welke service daar bij past. Daarom hebben we in al onze winkels een Junior hoek gecreëerd, waar onze trendy en stoeivaste collectie kinderbrillen overzichtelijk bij elkaar hangt. We zorgen altijd voor een gevarieerde en aantrekkelijke collectie, voor zowel volwassenen als kids!

Onze kinderbrillen zijn altijd inclusief glazen. Wanneer je lid wordt van de Hofland Junior Club profiteer je van veel voordeel!

Zo heb je recht hebt op 1 jaar volledige garantie, tot een maximum van het originele aankoopbedrag. Heb je een ongelukje gehad en is het glas van je bril gebroken of zwaar beschadigd? Ook dan worden je glazen gratis vervangen! Ook reparatie of, indien noodzakelijk, vervanging van het montuur of onderdelen hiervan wordt gratis in orde gemaakt. Natuurlijk geldt dat we jouw bril altijd gratis bijstellen.

Dus kom naar een van onze vestigingen en word lid van de Hofland Junior Club!

Meld je aan voor de nieuwsbrief