Lenzen

hero image
Lenzen

Vind de juiste contactlenzen bij Hofland Optiek. Wij geven u een deskundig advies en een oogmeting voor wie goed wil zien, maar geen bril wil dragen.

Speciaal voor contactlensdragers is in elke vestiging van Hofland Optiek een contactlensspecialist aanwezig. Of het nu gaat om daglenzen, nachtlenzen, harde lenzen of zachte lenzen, u vindt ze bij Hofland Optiek. In de juiste sterkte en voor een prima prijs!

Overweegt u contactlenzen of ondervindt u elders problemen? U bent altijd welkom in één van onze vestigingen! 

Maak hier uw afspraak voor een controle of nieuwe contactlenzen!

Online afspraak maken

Kom vrijblijvend langs voor:

1. Een gratis lens aanpassing 
2. Uitleg over de verschillende soorten lenzen 
3. Sterktemeting 
4. Proefpassing 
5. Instructie voor het indoen, uithalen en verzorgen van de lenzen

In overleg met onze optometrist/contactlensspecialist wordt bepaald wat voor u het meest geschikte type contactlens is. U krijgt een paar lenzen inclusief vloeistof voor op proef, waarbij we na drie weken nog een controle-afspraak maken om te beoordelen of de resultaten naar verwachting zijn.

Lenzen in- en uitdoen

Veel mensen dragen contactlenzen als een handige en effectieve manier om hun zicht te corrigeren. Het correct in- en uitdoen van contactlenzen is essentieel voor een goede ooggezondheid en het voorkomen van complicaties. Onderstaande video's helpen je bij het veilig en hygiënisch in- en uitdoen van contactlenzen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief