Gant

hero image

Gant is een tijdloos merk dat bekend staat om zijn klassieke en preppy kleding. Het bedrijf werd opgericht in 1949 door Bernard Gantmacher en zijn zoon Marty. Het begon allemaal met de productie van overhemden van hoge kwaliteit, maar al snel breidde Gant uit naar andere kledingstukken, accessoires en natuurlijk ook brillen.

Gant-brillen staan bekend om hun klassieke en tijdloze ontwerpen. De stijl van Gant-brillen wordt gekenmerkt door eenvoudige lijnen en subtiele details die het preppy en tijdloze karakter van het merk weerspiegelen. Gant richt zich op degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en verfijnde bril die past bij hun persoonlijke stijl en smaak.

Gant hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. De brillen van Gant worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals acetaat en metaal. Elk montuur is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om te zorgen voor een perfecte pasvorm en een lange levensduur.

Gant heeft een uitgebreide collectie brillen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. De collecties omvatten een breed scala aan stijlen, van klassieke aviator- en wayfarer-modellen tot moderne rechthoekige en ronde monturen. Er is dus altijd een Gant-bril die past bij uw stijl en smaak.

Meld je aan voor de nieuwsbrief