Vinyl Factory

hero image

Vinyl Factory is een opvallend en trendy brillenmerk dat bekend staat om zijn unieke designs en uitstekende kwaliteit. Het merk is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een innovator in de brillenindustrie.

De stijl van Vinyl Factory is geïnspireerd op de jaren '50 en '60 en heeft een retro, vintage gevoel. Het merk heeft echter een moderne twist toegevoegd, waardoor de brillen een eigentijds en trendy gevoel hebben. Elk montuur wordt met de hand gemaakt door vakmensen, wat zorgt voor een hoge mate van precisie en vakmanschap.

Vinyl Factory biedt een uitgebreide collectie brillen aan voor zowel mannen als vrouwen, variërend van ronde en ovale monturen tot rechthoekige en vierkante frames. Het merk staat bekend om zijn gebruik van opvallende kleuren en patronen, waardoor de brillen van Vinyl Factory echte statement pieces zijn.

Naast het ontwerp hecht Vinyl Factory ook veel waarde aan duurzaamheid. De brillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals acetaat en roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur. Bovendien is het merk bezig met het ontwikkelen van duurzamere productiemethoden en materialen om zo bij te dragen aan een betere toekomst voor de planeet.

Vinyl Factory heeft een trouwe fanbase en wordt gedragen door verschillende bekendheden en influencers. Het merk heeft winkels over de hele wereld en is online verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar een klassieke bril of een statement piece, Vinyl Factory biedt voor elk wat wils.

Meld je aan voor de nieuwsbrief