LINDBERG

hero image

LINDBERG is een Deens brillenmerk dat bekend staat om zijn minimalistische en functionele ontwerpen. Het bedrijf is opgericht in 1986 door Poul-Jorn Lindberg en zijn vrouw, architect Hanne Lindberg. Hun doel was om een ​​brillenmerk te creëren dat zich zou richten op de combinatie van kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid.

De brillen van LINDBERG zijn bekend om hun minimalistische ontwerpen, die het resultaat zijn van een innovatief productieproces. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en materialen, zoals titanium en acetaat, om brillen te produceren die niet alleen licht en comfortabel zijn om te dragen, maar ook duurzaam en sterk.

LINDBERG heeft in de loop der jaren talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen voor zijn ontwerpen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award. Het bedrijf is wereldwijd bekend en heeft een sterke aanwezigheid in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Een van de kenmerkende eigenschappen van LINDBERG-brillen is de mogelijkheid om de frames aan te passen aan de individuele behoeften van de drager. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen, en kunnen worden aangepast aan de specifieke afmetingen van het gezicht van de drager.

LINDBERG biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder zonnebrillen en leesbrillen, evenals monturen voor kinderen. Het bedrijf blijft innoveren en evolueren, met nieuwe ontwerpen en technologieën die regelmatig worden geïntroduceerd.

Kortom, LINDBERG is een innovatief brillenmerk dat bekend staat om zijn minimalistische ontwerpen, kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf heeft een sterke wereldwijde aanwezigheid en blijft innoveren en evolueren om aan de behoeften van de moderne brildrager te voldoen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief