Horen

hero image
Horen

Hoe goed is jouw gehoor? Vrienden, collega’s en familieleden zijn vaak de eersten die het merken! Mensen om je heen kunnen het gevoel krijgen dat jij niet naar ze luistert. Mensen om jou heen proberen te compenseren, gaan luider spreken. Vaak blijven geluiden wel hoorbaar en luid, maar niet verstaanbaar. Zachtere en hoge-toon medeklinkers zijn moeilijk te horen. Wacht niet langer en maak een gratis afspraak en laat je gehoor testen!

Probeer de nieuwe technieken en ervaar zelf wat mogelijk is

We hebben keuze uit 4 typen hoortoestel technieken: basis, comfort, optimaal en excellent Deze bieden een hoog comfort. Een zeer genuanceerde en natuurlijke weergave van geluid en klank maakt dat de hersenen het geluid makkelijker opnemen en soepeler verwerken. Je hoeft minder moeite te doen om te verstaan en je voelt je daardoor fitter. De nieuwste technieken houden steeds meer rekening met je persoonlijke levensstijl en voorkeuren en zorgen ervoor dat geluid bij je binnenkomt op de manier die bij je past. Het accent in de huidige ontwikkelingen ligt op het nog beter verstaan van spraak, zelfs in lastige en snel wisselende luistersituaties. Met vrienden genieten van een goed gesprek in een rumoerig café? Kletsen in het park met op de achtergrond het geluid van spelende kinderen? De nieuwste technieken maken dit weer mogelijk.

Verschillende typen hoortoestellen

Standaard AHO

Liho

IHO

Standaard AHO
Liho
IHO

Standaard AHO

Bij de standaard AHO gaat het geluid via een geluidsslangetje naar een maatoorstukje dat het hoortoestel op zijn plaats houdt. Een bijzondere uitvoering hiervan is een versie met een extra dun slangetje met een zacht en comfortabele eartip/dome in plaats van een maatoorstukje.

Standaard AHO

Liho

Dit betreft een klein AHO toestel waarbij het geluid via een dun draadje en een luidspreker in het oor wordt geleid. Het toestel is bijna onzichtbaar en het wordt op zijn plaats gehouden door een zachte eartip of door een mini-mould in de gehoorgang. Een mini-mould is een klein oorstukje dat op maat wordt gemaakt en nagenoeg onzichtbaar is.

Liho

IHO

Deze hoortoestellen worden in het oor gedragen en worden ook op maat gemaakt. Het toestel is van de buitenkant praktisch onzichtbaar. Dit type toestel is echter niet geschikt voor alle gehoorverliezen en ook niet voor alle oren.

IHO

Meld je aan voor de nieuwsbrief