CELINE

hero image

CELINE is een Frans modehuis dat wereldwijd bekend staat om zijn elegante en verfijnde ontwerpen. Het merk begon oorspronkelijk als een kinderschoenenwinkel in Parijs in 1945, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

CELINE biedt een breed scala aan brillen, van klassieke tot moderne stijlen. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen zoals acetaat en metaal om de monturen te maken en legt de nadruk op vakmanschap en aandacht voor detail.

Het ontwerp van CELINE-brillen is verfijnd en tijdloos. Het merk haalt inspiratie uit verschillende stijlen en periodes, wat resulteert in een breed scala aan monturen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Het merk staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en subtiele logo's, waardoor de nadruk ligt op de kwaliteit en het vakmanschap van de bril zelf.

Naast het ontwerp en de kwaliteit, biedt CELINE ook een hoge mate van maatwerk. Klanten kunnen kiezen uit verschillende kleuren, lenzen en afwerkingen om een ​​bril te creëren die volledig aan hun wensen voldoet.

In de loop der jaren heeft CELINE een sterke reputatie opgebouwd in de mode-industrie en wordt het merk gedragen door beroemdheden en invloedrijke personen over de hele wereld. Als u op zoek bent naar een elegante en verfijnde bril die vakmanschap en design combineert, dan is CELINE een uitstekende keuze voor u.

Meld je aan voor de nieuwsbrief