Silhouette

hero image

Silhouette is een merk voor mensen die trouw blijven aan zichzelf en aan hun eigen stijl. Het Oostenrijkse bedrijf produceert al sinds 1964 brillen, en heeft daarmee altijd al de toon gezet qua stijl, design en materialen.

Design, materiaal en persoonlijke behoeften in één harmonieus geheel samengieten: dat is onze prioriteit. Elke Silhouette bril benadrukt dan ook de levensstijl van de drager..

Een samenstelling in hightechpolymeer, SPX of puur titanium ... Elke Silhouette bril is zo licht en flexibel dat u geen dag meer zonder kunt. Vederlicht. Zeer elastisch. Antiallergisch materiaal. Vormvast. Dat zijn dé kenmerken van een Silhouette..

Typisch voor Silhouette is de voorliefde voor titanium en SPX, waarvoor de interne ingenieurs speciale methodes hebben ontwikkeld. Silhouette is dan ook de absolute nummer één in brillen in hightechmaterialen..

De Silhouette stijl is tijdloos, vooruitstrevend, verrassend maar tegelijk herkenbaar en uniek. Consequente helderheid en lichtheid vormen de basis voor een tijdloos statement. Authentieke brilmode voor authentieke mensen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief