Gloryfy

hero image

Gloryfy is een Oostenrijks brillenmerk dat zich richt op het produceren van onbreekbare brillen van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft een missie om de wereldwijde marktleider te worden in onbreekbare brillen en heeft een uniek product ontwikkeld dat zich onderscheidt van andere merken.

De Gloryfy-brillen zijn gemaakt van een speciaal materiaal genaamd NBFX, dat het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. Dit materiaal is niet alleen onbreekbaar, maar ook extreem licht van gewicht en flexibel, waardoor het perfect is voor gebruik in brillen. De brillen zijn ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn, met een breed scala aan frames en lenzen om uit te kiezen.

Een van de belangrijkste voordelen van Gloryfy-brillen is hun onbreekbaarheid. Dit betekent dat de brillen vrijwel onverwoestbaar zijn, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Dit maakt ze bijvoorbeeld zeer geschikt voor sporters die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame bril.

Gloryfy heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een programma opgezet om oude brillen te recyclen en te hergebruiken om de impact op het milieu te verminderen.

Al met al is Gloryfy een uniek en innovatief brillenmerk dat zich onderscheidt van de massa door zijn onbreekbare brillen van hoge kwaliteit en sterke focus op duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle bril voor dagelijks gebruik of een betrouwbare bril voor sportactiviteiten, Gloryfy heeft een ruime keuze aan modellen die aan je eisen voldoen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief